Inaktiv platsannons

Inköpare till SCA i Bollstabruk

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Inköpare

Är du en resultatorienterad person som gillar inköpsarbete med ett affärsmässigt fokus? Har du tidigare erfarenhet av inköpsarbete och vill fortsätta att utvecklas? Då kanske detta är din nya utmaning! Till SCA Sourcing & Logistics söker vi nu en Inköpare. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

För att skapa och leverera bästa värde till SCA har vår inköpskompetens samlats i en enhet som servar alla affärsområden. I syfte att öka kvaliteten och minska kostnaderna för våra upphandlingar samordnas inköpsarbetet och specialiseras utifrån inköpskategorier.


Som operativ inköpare ingår du i den del av inköpsorganisationen som ligger närmast våra verksamheter vid sågverk och pappers-/massabruk. Du verkställer uppsatta inköpsstrategier och säkerställer att rätt avtal och leverantörer används vid köp. Du arbetar också aktivt med lokala upphandlingar, såsom av t.ex. underhållsarbeten på fastpris från RFQ till skrivet kontrakt/beställning.


I arbetet ingår att upprätta och distribuera inköpsorder, genomföra leveransbevakning, hantera leverantörsavvikelser, hålla våra inköpssystem uppdaterade med korrekt data och fakturahantering. Du kommer också ansvara för att genomföra reklamationer, utbilda leverantörer och utföra leveranskvalitetskontroller.


I rollen ingår också att från tid till annan delta i olika kategoriprojekt och bidra till att resultaten från kategoriprojekt används och blir implementerade i verksamheten. Du kommer arbeta nära våra strategiska inköpare för att optimera processer och följa upp leverantörer.


Arbetet sker med ett affärsmässigt fokus och i enlighet med SCAs policys och riktlinjer. Placeringsort för denna tjänst är Bollsta sågverk.

Vem är du?

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, högskoleutbildning är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av inköpsarbete, gärna från tillverknings- eller skogsindustri. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en van användare av affärssystem och Office-program, främst Excel. Du kommunicerar på svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Som person tror vi att du är resultatorienterad och självgående med hög samarbetsförmåga och känsla för service. Vi tror också att du har god kommunikationsförmåga, är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du en utmanande och intressant roll i en organisation som präglas av god stämning samt ett öppet och prestigelöst förhållningssätt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollstabruk | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)