Inaktiv platsannons

Utvecklare med automationsfokus i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Group ICT är en del av Saabkoncernen och ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät, klienter mm. Vi ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning.

I vår verksamhet ingår teknikbevakning på områden som operativsystem, databaser, virtualisering, säkerhet och nätverk. Vi är även kravställare mot underleverantörer och övrig IT miljö inom koncernen. Verksamheten präglas av systematiskt datasäkerhetsarbete samt teknikbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Din framtida utmaning

För att ta vår infrastruktur vidare mot en högre grad av automatisering söker vi nu en utvecklare som både kan förvalta och vidareutveckla vår bas av infrastrukturnära applikationer, deployment av virtuella miljöer och integrationer av system i gränslandet mellan infrastruktur- och applikationslagret. Du kommer att ingå i tätt team med gemensamt ansvar för utveckling och drift av ett flertal kritiska komponenter i våra miljöer. Beroende på erfarenhet och intresse finns stora möjligheter att själv påverka innehållet i rollen.

Den du är idag

Vi söker dig med stor erfarenhet av utveckling, implementation och förvaltning av applikationer i en komplex IT-miljö. Du behöver också ha erfarenhet av deployment av kod, företrädesvis i Linux-baserade miljöer. Du har en bakgrund som utvecklare eller systemadministratör på avancerad nivå.

För att trivas i rollen behöver du trivas med att arbeta i team och lösa problem tillsammans med andra. Du har förmåga att omsätta användarkrav till tekniska lösningar och har en högt utvecklad servicekänsla i kontakten med våra interna användare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i IT-miljöer med höga säkerhetskrav.

Tjänsten omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i prövning gjord av myndighet.

I denna rekrytering har vi ett löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)