Inaktiv platsannons

Systemingenjör mjukvara i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

På vår sektion är vi ca 15 medarbetare, vi arbetar med utveckling och integration av dagens och framtidens identifieringssystem (IFF). Vi är en del av området Taktiska System med ca 200 medarbetare som utvecklar funktioner inom teknikområdena kommunikation och datalänkar, målinmätning, elektronisk krigsföring, navigering, spaning och beslutsstöd.

På Saab har du stora möjligheter till personlig utveckling eftersom Saab både är ett stort och internationellt företag. På Saab ser vi det som självklart att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din framtida utmaning

Som systemingenjör hos oss kommer du att ingå i ett multifunktionellt team som ansvarar för att utveckla och integrera identifieringssystem (IFF) i stridsflygplanet Gripen. Ditt huvudansvar kommer att vara mjukvaruutveckling vilket inkluderar kravställning, design samt verifiering i Gripen-simulatorer.

Den du är idag

Du är en person med  stort intresse för funktions- och mjukvaruutveckling. Du samarbetar gärna med andra och tycker om problemlösning.

Du är:
- högskole-/civilingenjör, alternativt innehar motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- duktig på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska.
- prestigelös och positiv lagspelare som gärna stöttar och hjälper andra i ditt team

Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet av mjukvaruutveckling, men det är inget krav.

Skicka in din ansökan redan idag! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)