Inaktiv platsannons

Säljchef i Västerås

... Gastrogate är ett stabilt och lönsamt företag som grundades 1999 i Västerås och har under sina 19 år förmedlat hundratusentals gäster till sina anslutna krögare. Under dessa år...

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Gastrogate är ett stabilt och lönsamt företag som grundades 1999 i Västerås och har under sina 19 år förmedlat hundratusentals gäster till sina anslutna krögare. Under dessa år har vi utvecklat samtliga verktyg en krögare behöver för att digitalt kunna exponera sig, samt att hantera bordsbokningar på bästa sätt. Vi står nu inför en stark expansion och behöver en inspirerande säljchef som tar kommandot över sälj.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att spela en avgörande roll för att ta Gastrogate till nästa nivå. Vi vill och kommer utveckla vår organisation för att uppnå våra högt satta mål. Dagligen leda säljorganisationen och utveckla teamet för att uppnå försäljningsförmåga. Inspirera laget och hitta nya sätt att utveckla försäljningsorganisationen. Se till att inkomstbudgeten uppnås för försäljningsteamet. Rapportering av försäljningsresultat till VD. Planera och genomföra strategiska och taktiska aktiviteter / processer för att optimera organisationen, i linje med strategin för företaget.
Du ansvarar för att självständigt driva försäljningsprocessen och uppnå de säljmål som finns för säljteamet. Vi tror att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få leverera en riktigt bra digital tjänst. Du trivs med att arbeta i ett team, reser 1-2 veckor per månad och ha roligt på jobbet. Vi samlar hela företaget 2ggr per år för en kickoff och däremellan försöker vi samla alla anställda på huvudkontoret i Västerås 2-4ggr/år. 
Lönen består av en grundlön + provision + bonus.

Vem är du?
Vi letar efter någon som vill vara en del av ett företag där fokus ligger i tillväxt och skapa nöjda kunder genom det värde vi ger genom våra tjänster. En självgjord stjärna, eller någon som är utomordentligt fokuserad på att bli en, som också har tankesätt och färdigheter för att forma framtiden för affären. Här kommer du uppmuntras att hitta din egen väg och använda vad du kan ta med till bordet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och älskar att avsluta affärer. Viktigt för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är självständig, kommunikativ och strukturerad samt motiveras av högt uppsatta mål. Hos oss jobbar idag personer med bred kunskap och vi delar gärna med oss av det vi kan!

Ansvarsområden
• Personalansvar över 4 - 6 säljare
• Prospektera nya kunder för långsiktigt samarbete
• Sälja in Gastrogate och vara företagets ansikte utåt
• Budget, resultat och kundansvar
• Ingår i ledningsgruppen

Önskade kvalifikationer:
• B-körkort
• Tidigare personalansvar
• Erfarenhet av digital marknadsföring
• Erfarenhet av B2B-försäljning.

Vid eventuella frågor, kontakta vår VD Per Andersson via mail: jobb@gastrogate.com

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis