Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare för meriterande extraarbete till Skandias bank i Linköping

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Kundservice för Skandias bank i Linköping ansvarar för att ge professionell service åt bankens kunder via inkommande telefonsamtal, chatt och e-post. Verksamheten i Linköping har successivt byggts upp sedan starten år 2000 och omfattar idag cirka 160 medarbetare, varav ca 50 är studenter som arbetar deltid i resurspoolen. Fokus har varit att skapa en modern och konkurrenskraftig kundservice med inriktning på att sälja in bankens produkter och tjänster.

Skandias bank fortsätter att expandera och söker därför ytterligare medarbetare. Du kommer att ingå i ett team där engagemang, eget ansvar och laganda värdesätts högt - här är det en självklarhet att du är mån om din arbetsgrupp. På Skandias bank har man roligt tillsammans och hjälper varandra samt delar med sig av sin energi till kollegorna.

Om tjänsten

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med inkommande telefonsamtal, chatt och e-post från Skandiabankens kunder. Kontakten med kunderna innefattar att du ger professionell service samt informerar och säljer in bankens koncept. Ditt arbete är självständigt med kunden i fokus och i nära samarbete med dina kollegor. Du är därmed en viktig nyckelspelare genom att skapa mervärde för bankens kunder, eftersom stort fokus läggs på merförsäljning utav bankens produkter. Med hjälp av din naturliga förmåga att kommunicera kommer du bidra till att få in nya kunder till Skandias bank, samt att relationerna med de befintliga kunderna stärks. Vi värdesätter förmågan att ge förstklassig service!

Arbetstiderna för dig som är deltidsanställd är varierande, men vanligtvis jobbar du ca 3–4 pass/vecka, där merparten av tiden är förlagd till kvällar och helger men även pass på dagtid förekommer. Sammanlagt blir detta ca 20 timmar/vecka under skolterminerna. Tjänsten är en helårstjänst, vilket innebär att du även förväntas jobba under sommaren. Du kommer erhålla en gedigen utbildning som kommer bedrivas under 2 veckor mellan 08:30 – 17:00.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt."
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Går på universitetet och har ett eget intresse för vardagsekonomi
  • Har tidigare erfarenhet av merförsäljning
  • Är en van användare i Windowsmiljö samt har goda kunskaper inom Officepaketet
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift då tjänsten innefattar mycket kommunikation

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservicearbete, gärna via telefon och e-post. För att passa bra in hos oss är du driven och målmedveten som person, har rätt inställning och en positiv attityd! Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Vidare är du ansvarsfull, engagerad och van att arbeta mot uppsatta mål och gillar att jobba i ett högt tempo. Vi söker dig som har en naturlig passion för service, drivs av att arbeta i team men även har förmågan att prestera individuellt. Liksom bankens befintliga personal besitter du ett engagemang och vill tillsammans med företaget arbeta för att Skandias bank ska ha de mest nöjda kunderna!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)