Inaktiv platsannons

Researcher Skanskas rekryteringsgrupp i Göteborg

Om tjänsten



Researcher till Skanskas rekryteringsgrupp

Skanska utvecklar och bygger ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller.

Vi är idag drygt 200 engagerade HR-kollegor som arbetar nära våra verksamheter och brinner för det vi gör. Tillsammans är vi en viktig del av Skanskas framgång. Vill du vara med oss på resan och utveckla ett förstklassigt affärsdrivet HR?


Join the battle of talent!

Som researcher hos oss får du arbeta med ett av våra viktigaste och roligaste uppdrag – att hitta nya medarbetare till våra fantastiska projekt Göteborg och med omnejd. Just nu bygger vi bland annat Hisingsbron, bostadskvarteret Makrillen i Gamlestan och har precis påbörjat arbetet med kontorshuset Citygate i Gårda.

Din vardag påminner om detektivens – du kartlägger geografier, marknader, branscher och nätverk i jakten på potentiella guldkorn. En central del i rollen är att bygga och underhålla relationer. Du är den som tar första kontakten med kandidater via sociala medier och telefon – för att presentera Skanska och lyssna in kandidatens intresse.

Vi önskar att du kan börja hos oss i februari 2019. Uppdraget är ett vikariat på 12 månader.

Du tänker utanför boxen och ger dig inte

Du triggas av att tänka bortom det självklara, använda din nyfikenhet och kreativitet. Som person är du uthållig och resultatorienterad och att självständigt organisera och strukturera ditt arbete är A och O.

För att snabbt vara på banan har du någon form av erfarenhet av research. Kanske har du jobbat som researcher på ett rekryteringsföretag eller gått en researchutbildning? Har du dessutom jobbat med research för roller i byggbranschen är det fantastiskt!

Bästa kollegorna väntar på dig!

Rekryteringsgruppen är en specialistfunktion inom HR i Skanska Sverige. Teamet består av gruppchef, teamledare, rekryteringsspecialister, researchers och assistenter. Vi sitter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer arbeta på vårt kontor i Gårda i Göteborg. Resor kan förekomma.

Ansök senast den 10 januari 2019 eller varför inte redan i dag - urvalsprocessen sker löpande!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)