Inaktiv platsannons

Produktionschef Hus i Göteborg

Om tjänsten



Vårt kära Göteborg växer så det knakar. Det gläder oss att fler vill bo och verka i vår stad och inte minst att Skanska, Hus Göteborg har fått förtroendet att bygga många nya bostadshus såväl som kommersiella fastigheter. Vi präglas av ständig utveckling med bästa hållbara framtid, miljö och säkerhet i fokus. För att vi ska fortsätta att bygga och utveckla staden i bästa takt söker vi efter förstärkning av duktiga produktionschefer/platschefer.

Vi växer med Göteborg och bygger staden! Vill du vara med?

Den senaste tiden har vi startat många spännande projekt. Ett axplock av våra projekt är bostadskvarteren Lundbypark och Makrillen och utbyggnaden av Kungsmässan köpcentrum. Kanske blir det du som kommer att leda och bygga ett av våra projekt?

Du leder dina projekt genom att skapa prestigelösa team

Du är en ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och drivs av att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet. Du vill jobba på en arbetsplats som präglas av öppenhet, engagemang, prestigelöshet och glädje. Som produktionschef är du en ambassadör för Skanskas värderingar ”Värna om livet”, ”Bli bättre tillsammans”, ”Vid Kundens sida” och ”Agera etiskt och öppet”.

Du arbetar säkert och får andra att växa

Som produktionschef ansvarar du för produktionen ute på projektet, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer, motiverar dina medarbetare och får dem att utvecklas. Du ansvarar för arbetsmiljö och säkerhet inom projektet och är med och bidrar i vår strävan mot hälsosamma och skadefria arbetsplatser.

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team?

Vi på Skanska satsar på våra medarbetare och erbjuder goda förmåner! Vi erbjuder våra anställda en öppen dialog för vidare utveckling och en god balans mellan arbete och fritid. Med öppna ambitioner och ett framgångsrikt samarbete hos oss kan du komma väldigt långt!

Ansök redan idag eller senast den 13 januari 2019. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Mikael Hammarfjord, Bostad, 010-44 80 555 eller Olof Peterson, Hus, 010-44 84 319.

Under jul och nyår har vi begränsad möjlighet att ta samtal.

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)