Inaktiv platsannons

BoKlok söker Logistikchef till Gullringen/Vimmerby

Vi söker en Logistikchef till... BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack...

Om tjänsten

Vi söker en Logistikchef till Gullringen


BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Vad innebär Logistikchefsrollen på BoKlok?


Som Logistikchef på BoKlok ansvarar du för att leda, driva och utveckla inköp och logistikverksamheten i vår fabrik i Gullringen utanför Vimmerby. Du är ansvarig för att säkerhetsställa att avdelningen bedrivs och utvecklas mot uppsatta mål samt se till att den dagliga driften fungerar på ett optimalt sätt. Du är en person som trivs i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut men också vara duktig på att analysera hur det långsiktiga arbetet skall fungera. Du drivs av att förändra och effektivisera flöden och processer.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:


o Leder arbetet för inköp, avrop och leverans av material i/till fabriken.
o Initierar och leder arbetet av materialval, processer och tekniska förbättringar.
o Förvaltar och utvecklar affärssystem för planering, analys och uppföljning av material.
o Representant i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Fabrikschef.
o Personalansvar för ca. 6-8 medarbetare
o Systematisk kvalitetsuppföljning


Vad erbjuder BoKlok?

En tjänst som Logistikchef erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom Boklok men även inom både Skanska och IKEA.

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!


Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som har minst 3-5 års tidigare erfarenhet av logistik och/eller inköpsarbete. Meriterande är också bransch-/produktkunskap inom byggkomponenter. Vad gäller den formella kompetensen har du universitets- eller högskoleutbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi, teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i affärssystem och meriterande är erfarenhet av förändringsledning och chefsbefattning.

Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända. Du är strukturerad och kommunikativ med en förmåga att få andra att lyssna på idéer och tankar.


Välkommen till oss på BoKlok!

 

 




  





 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gullringen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gullringen | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)