Inaktiv platsannons

Produktionschef Väg och anläggning i Borlänge

Om tjänsten


På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland, Uppsala/Gävleborg samt vårt bergdistrikt.

Vi söker en erfaren produktionschef till vår verksamhet i Dalarna, med fokus på Borlänge, Mora och Vansbro


Du är en erfaren ledare med god branschkunskap

Som produktionschef/platschef hos oss på Skanska så är du en viktig kugge i vår verksamhet, där du ansvarar för våra projekt ute på plats. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du planerar och styr arbetet ute i produktionen genom nära kontakt med våra tjänstemän och yrkesarbetare, samt våra beställare och underentreprenörer. Du rapporterar till ansvarig projektchef och ansvarar bland annat för:

- Projektekonomi
- Planering
- Inköp
- Logistik
- Miljö- och arbetsmiljöfrågor


Vill du vara den drivande kraften ute i våra projekt?

Då är du rätt person för oss! Vi söker dig som har akademisk utbildning inom bygg och anläggning eller har anskaffat samma kunskaper genom längre erfarenhet, och har arbetat med projektledning inom området. Du är trygg i rollen som ledare och söker nu nya utmaningar för att fortsätta utvecklas. Som platschef är du ”hands on” och är den som ser till att projekten drivs framåt mot våra uppsatta mål. Du är initiativrik och kommer med förslag kring hur verksamheten bör utvecklas, samtidigt som du är lyhörd mot din grupp och tar tillvara på den kompetens som finns där. Det är också viktigt att du delar Skanskas värderingar och är en förebild för oss i både interna och externa sammanhang. Vi lägger stor vikt vid din ledarskapsförmåga.

Ansök idag

eller senast 2019-01-31 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)