Inaktiv platsannons

Produktionschef Hus Bostäder i Stockholm

Produktionschef till nybyggnationsprojekt i... Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt...

Om tjänsten


Produktionschef till nybyggnationsprojekt i Stockholm


Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.


Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!


Produktionschef på Skanska

Rollen som produktionschef hos oss på Skanska innebär en nyckelroll i våra projekt, där du har ett övergripande ansvar att leda, styra och planera produktionen. Du medverkar från projektstart till besiktning och ansvarar för resurs- och produktionsplanering (från tidigt skede), ekonomistyrning, kvalitet samt arbetsmiljöfrågor. Som produktionschef på Skanska ansvarar du även för att leda, motivera och utveckla ditt team till att nå uppsatta mål och deadlines.


Du kommer att få arbeta med ett spännande projekt inom nybyggnation i Stockholm, med uppstart under första kvartalet 2019.


Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av rollen som Produktionschef/Platschef och att självständigt driva samt leda byggnadsprojekt med goda resultat. Du förstår byggprocessens samtliga delar och skeden och är van att driva projekt med ett tydligt säkerhets- samt miljöfokus.


Du verkar som en god förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och genom ditt engagemang för Skanskas mål och visioner. Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig - samtidigt som du trivs att vara en del i ett större team. 


Skicka gärna din ansökan idag men senast 11 januari.


För vidare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-specialist Anders Enström, telefon 010-44 92 004.


Välkommen med din ansökan!


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)