Inaktiv platsannons

Projektledare Anbud Hus Bostäder i Stockholm

Projektledare Anbud- Skanska Hus Stockholm... Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus...

Om tjänsten


Projektledare Anbud- Skanska Hus Stockholm Bostad


Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.


Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!


I Region Hus Stockholm Bostäder ingår kalkylgruppen i ett distrikt som arbetar med kundrelationer, affärer och anbud. I gruppen finns fem kalkylingenjörer som tillsammans med våra kundansvariga och kollegor från byggproduktionen ansvarar för konkurrenskraftiga anbud och korrekta underlag till byggprojekten. Vi arbetar i anbuds/projektgrupper för att främja en miljö där vi lär oss av varandra samtidigt som vi har roligare på jobbet. 


Du kommer att arbeta mot i huvudsak Stockholmsprojekt men kan utgå från något av våra kontor i Nyköping, Eskilstuna eller Södertälje om det passar dig bättre. Vi har moderna verktyg för virtuella möten och distansarbete så vi är flexibla med varifrån du jobbar. Du kommer att tillhöra regionens kalkylgrupp.


Ett varierande arbete med många kontaktytor


Som Projektledare Anbud kommer du att få leda arbetet i anbudsprojektets olika faser. I arbetet ingår, förutom att göra egna kalkyler, att planera och arbetsleda anbudsarbetets olika delar som t.ex. anbudsprojektering, produktionsplanering, inköp och detaljkalkyl. I planeringen ingår även att se till att startmöten, uppföljningsmöten och slutmöten, som ingår i vår anbudsprocess, blir genomförda. 


Du kommer även att få chansen att medverka i tidiga skeden med att göra kostnadsbedömningar på knapphändiga underlag och följa projekten en tid efter byggstart för att hjälpa projekten med produktionsanpassningar av kalkylen. I många projekt krävs det kreativa lösningar vid utformningen av projekten, där kommer din kostnadsmedvetenhet bidra till framgång. 

I arbetet ingår det att analysera kalkylen, innan det slutliga priset sätts tillsammans med den övriga anbudsorganisationen.


Att utifrån modeller, ritningar, beskrivningar och tidplaner räkna fram byggkostnaden för ett bostadshus kräver mycket av anbudsorganisationen. Därför är teamarbetet så viktigt. Vi ska lära oss av varandra och vi tror att du kan lära de, som inte har lika stor erfarenhet som du, mycket om anbudsarbete. Men även för dig kommer alltid att finnas någon att diskutera utmaningar med och att utbyta kunskap med. Vi hoppas också att du tycker det är roligt att driva utveckling av kalkyl och anbudsarbete.


Som Projektledare behöver du veta hur ett byggprojekt går till


Du har därför tidigare erfarenhet från byggproduktion och anbudsarbete, som gör att du kan se produktionens olika skeenden framför dig. Vilket gör att du kan styra anbudsarbetet så att vi kan kalkylera även om det som inte är färdigprojekterat. Du kan på ett strukturerat och noggrant tillvägagångssätt omsätta detta i anbud med kreativa och affärsmässiga lösningar. 


Arbetar du med kalkyl men vill ta ett större ansvar för hela anbudsarbetet?


Antingen har du haft motsvarande arbetsuppgifter tidigare eller så arbetar du just nu med kalkyl men vill ta ett större ansvar för helheten. Produktionserfarenhet är något vi ser som mycket värdefullt vid tillsättningen av denna tjänst. Är du rätt person kan vi med internutbildning vidareutveckla dina kunskaper i vårt kalkylprogram och mängdavtagning från modeller. Med dig i bagaget har du också någon utbildning från högskolan, Kvalificerad yrkesutbildning eller liknande. 


Sök gärna idag men senast 11 januari.


Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Klaesson, Kalkylchef, på 010-44 87 483 eller Anders Enström, Rekryteringsansvarig, på 010-4492004


Varmt välkommen med din ansökan! 


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)