Inaktiv platsannons

Underhållschef i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Avdelningsbeskrivning

Underhållsavdelning är en serviceavdelning på ca 40 medarbetare som arbetar med underhåll på våra produktionsanläggningar i Grängesberg och Hällefors. Avdelningen utför, på uppdrag av sina kunder, allt från akut till planerat underhåll samt driver projekt och förbättringar. Underavdelningarna Reservdelsförråd och Automationsgruppen ingår även i avdelningen.

Arbetsbeskrivning och huvudsakliga ansvarsområden

Som underhållschef har du ett övergripande helhetsansvar för underhåll, förebyggande underhåll samt teknikstöd för produktionsverksamheten. I ansvaret ingår även kvalitetssäkring av utfört arbete samt strategiskt underhållsarbete och uppföljning av uppsatta mål.

Du ingår i ledningsgruppen för Produktion och de interna kontakterna är främst inom produktion, process och teknik. De externa kontaktytorna inkluderar leverantörer, underleverantörer och förekommande nätverk inom regionen.

Kravprofil och personliga egenskaper

  • högskoleingenjörsutbildning med teknisk inriktning, helst inom maskinteknik eller lång erfarenhet av liknande arbete
  • minst 5 års erfarenhet av personalledning
  • erfarenhet från drift/underhåll
  • erfarenhet av lean production/TPM är meriterande
  • erfarenhet från livsmedelsindustri är meriterande
  • du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • b-körkort

Som person är du proaktiv och handlingskraftig. Då underhållsavdelningen är en serviceorganisation ser vi att du har förmågan att ge stöd till dina interna kunder inom produktion och process. Du är strukturerad, flexibel och har ett helhetsperspektiv. Om du drivs av att utveckla och optimera underhållsverksamheten med initiativrikedom och problemlösningsförmåga, så har du goda möjligheter att lyckas hos oss.

Vi söker dig som har ett starkt ledarskap som kan skapa delaktighet samt stötta och motivera din personal. Vi ser även att du kan identifiera dig med våra värdeord stolthet, äkthet, nyskapande och handlingskraft och kan använda dig av dessa i ditt dagliga arbete. 

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 27 januari 2019
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid
Placeringsort: Grängesberg, men tjänstgör även i Hällefors 

Publicerad den

27-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej