Inaktiv platsannons

Communication Manager - Large Corporate and Institutions i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Rollen har ett övergripande ansvar för att driva den interna kommunikationen och samordningen av större interna/externa kommunikationsprojekt inom affärsområdet. Din hemvist är avdelningen för internkommunikation inom Group Communication, men större delen av din tid arbetar du för affärsområdet LC&I i vilkens ledningsgrupp du också ingår i. Arbetet med den affärsnära kommunikationen - där planering, genomförande och uppföljning ingår - genomförs tillsammans med ansvariga specialister inom affären samt andra funktioner inom Group Communication och Brand & Marketing. Förändringskommunikation och stöd till chefer i kommunikation är andra viktiga ansvarsområden där krav på flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktig. I övrigt bidrar du till arbetet med att förbättra kanaler, innehåll och processer för att effektivisera den interna kommunikationen i banken samt till att nå ut till olika målgrupper både internt och externt genom nya innovativa grepp.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet (minst 5-10 år) av internt och externt kommunikationsarbete samt goda ledaregenskaper. Du har en teoretisk kommunikationsutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av arbete i en komplex organisation inom bank eller annan jämförbar verksamhet.

Du är van att driva projekt från idé till mål där vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga. Du kan kombinera högt tempo med kvalitet i leveranserna och är proaktiv i det operativa arbetet för att hitta lösningar på olika kommunikationsbehov. Du har erfarenhet av strategiskt och varumärkesbyggande kommunikationsarbete i ledande ställning med bred kompetens inom alla delar som ingår i en modern kommunikationsfunktion.

Vidare värderar vi ett gott omdöme och förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Ett strukturerat arbetssätt och goda kunskaper i engelska samt förmåga att arbeta med komplexa frågor gentemot olika målgrupper är avgörande för att lyckas i rollen. Vi ser fram emot din ansökan.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)