Inaktiv platsannons

Kock till kunglig miljö 25 minuter söder om Stockholm. Bostad finnes.

Du får nu chansen att närbeläget jobba i ett kök med hög ambition och högt i tak. Sökes för tillsvidareanställning, rum finns att hyra i hus inom omr... Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats i vacker historisk miljö bara 25...

Om tjänsten

Du får nu chansen att närbeläget jobba i ett kök med hög ambition och högt i tak. Sökes för tillsvidareanställning, rum finns att hyra i hus inom området

Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats i vacker historisk miljö bara 25 minuter söder om Stockholm. Restaurangen hämtar inspiration från södra Frankrike och har öppet 365 dagar per år. Arbetsschemat följer gästflödet. 

Hit kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten. Du kommer att jobba med allt från à la carte till fine dining.

Vi söker dig som älskar matlagning och vill utvecklas, samt jobbar bra i team. Vi vänder oss till både unga och hungriga såväl som kandidater med mer erfarenhet. 

PROFIL

  • Minst två års yrkeserfarenhet.
  • Organiserad och framåt.
  • Bil och körkort.

Vi värdesätter högt att gästerna får en helgjuten upplevelse. Det är viktigt för oss att du är närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade. Du har driv, yrkesstolthet och uppskattar en god stämning i teamet du är en del av. Du har naturligtvis ett kreativt smaksinne, samtidigt som du är nyfiken och har känsla för upplägg.

TJÄNSTEN

Tjänsten avser heltid och arbetstiden dag- och kvällstid, samt helger.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.
Restaurangen är medlem i Visita och har kollektivavtal. 

ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla per mail och sms när vi kallar till intervju.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb