Inaktiv platsannons

Intelligent Projektledare/intervjuare till kul rekryteringsföretag i Stockholm

Om tjänsten

 letar efter en riktigt bra medarbetare bland kandidater som står en bit från arbetsmarknaden och i denna rekrytering vänder vi oss även till dig som ingår i programmet "Introduktionsjobb" hos Arbetsförmedlingen. Du kommer vara direktanställd av .

START/PLATS
Vi önskar anställa omgående. Kontoret ligger i Gamla Stan, Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER
Detta är en varierande tjänst med roliga och mycket viktiga arbetsuppgifter. Du hanterar våra kunder (hotell, restauranger, turistföretag) både genom att ta emot uppdrag och göra en uppdragsbeskrivning, kontakta potentiella anläggningar, intervjua våra kandidater (ofta i åldern 19-25 år) som en second opinion innan du skickar profilen till kunden, jobba med moderna rekryteringsverktyg, ta referenser på kunder och kandidat vid fullgjort uppdrag, följa upp, skriva avtal, skicka faktura, jobba med sociala medier m m. Du behöver vara snabb, orädd och få saker ur händerna. Du behöver vara en doer snarare än en strateg.

UTBILDNING/ERFARENHET/EGENSKAPER
Du är främst orädd, lösningsorienterad, en doer och snabbtänkt. Gärna någon form av akademisk utbildning, men inte nödvändigt. Gärna stor erfarenhet av försäljning, rekrytering och besöksnäringen. IT-tekniskt mogen samt grundkunskaper inom social marknadsföring med intresse för vilka trender och strömningar som gäller. Det är MYCKET viktigt att du har vilja, driv, lojalitet, tålamod och entreprenörsförståelse. 

Gällande språklig kommunikation behöver man vara lite av en språkpolis, d v s noggrann och omsorgsfull med att stavning m m blir rätt i annonser, mail, dokumentation och samtal. Ålder spelar ingen roll. Det viktiga är inställningen till arbetet, teamet och uppgiften. Lojalitet, flexibilitet och förståelse för att du kommer till en liten entreprenörsstyrd organisation som har för avsikt att växa och utvecklas under 2019. En person som kanske känner att hens potential med stigande ålder inte nyttjas, som har haft en framträdande position, men nu inte fått en anställning på ett tag. Eller en ung förmåga som vill jobba i ett spännande start-upföretag.

Du kommer att aktivt jobba med varumärket Sasongspersonal.se 

Vänligen sök endast via länken, vi tar INTE emot ansökningar per mail. Vi har även svårt att ta emot telefonsamtal, då vi totalt sett har 20-30 annonser ute för våra uppdragsgivare.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb