Inaktiv platsannons

Leveransledare Datanät inom B2B och Wholesale i Malmö

Om tjänsten

Nu söker vi en leveransledare till vår grupp Network Implementation Management! 

 

Det här är vi och jobbet 

Vår grupp Network Implementation Management ansvarar för att med kvalitet och precision leveransleda Tele 2:s datanätstjänster inom B2B och Wholesalesegmentet. Vi är ett engagerat team med ett stort kundfokus där vi ser till att våra kunder får en trygg och träffsäker leverans. Vår styrka är vårt härliga team där vi kompletterar varandra och har riktigt kul ihop! 
Som leveransledare hos oss är du kundens kontaktperson genom hela leveransen. Du är med kunden under hela leveransen för att säkerställa att vi har en nöjd kund efter driftsatt tjänst. Arbetet består i att; 

•    Hålla kunden informerad genom hela leveransen genom en proaktiv kundkommunikation
•    Hantera nya leveranser samt uppgraderingar och tilläggsbeställningar hos våra befintliga kunder 
•    Säkerställa och tidsboka resurser, såväl interna som externa 
•    Dokumentera leveransprogress i våra stödsystem och koordinera övriga delar såsom leveranstekniker och underentreprenörer 

Du kommer att ha många kontaktytor och kommunicera med såväl kunder som andra avdelningar internt på Tele2. 


 

Din passion är att göra kunden nöjd!

Du är en utåtriktad problemlösare, som känner ägandeskap för leveransen och kundnöjdhet. Vårt arbetssätt präglas av teamwork, ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Det är därför viktigt att du är en lagspelare som aldrig tvekar att rycka in där det behövs och ställer upp för dina kollegor.  Vidare är du noggrann och ansvarstagande.  


För att snabbt komma in i dina nya arbetsuppgifter ser vi gärna att du har erfarenhet från en operatör eller leveransledning från annat område. Har du dessutom en teknisk bakgrund från datakommunikationsområdet är det fantastiskt! Då våra kundkontakter sker både på svenska och engelska ska du obehindrat kunna hantera dessa språk både i tal och skrift. 

 

Det här erbjuder vi dig

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.
… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. 
… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och andra förmåner som rör hälsa och pension.
 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Malmö.  

Välkommen med din ansökan senast den 20 januari 2019.  Vänta inte för länge med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande!


 

The facts
City Malmö
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 14
Share this job

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Deltidsjobb