Inaktiv platsannons

Erfaren Byggprojektledare i Solna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Erfaren Byggprojektledare. Vi vill ha din ansökan senast den 11 januari.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Den centrala funktionen Ekonomi och styrning har ett övergripande ansvar för ledningen och styrningen av Trafikverket. Fastighetsavdelningen ansvarar för förvaltningen av Trafikverkets byggnader och stationer/plattformar samt markområden och hyr in lokaler för Trafikverkets olika verksamheter när behovet finns. Som projektledare inom avdelning Fastighet företräder du Trafikverket nationellt som ägare av Trafikverkets fastigheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är erfaren byggprojektledare och som kan driva projekt inom ombyggnation, renovering och installationsprojekt i våra byggnader. Du arbetar i projektets alla faser, från tidiga skeden, produktion och överlämning till förvaltning. Att kontinuerligt skapa nya och upprätthålla befintliga kundrelationer hos kommuner, fastighetsägare mfl är en naturlig del i det dagliga arbetet. Du kommer ha arbetsuppgifter kopplade till Trafikverkets byggnader.

Arbetsuppgifterna gällande fastigheterna:

  • Bygglov och detaljplanefrågor
  • Framtagande av förfrågningsunderlag tillsammans med upphandlare
  • Upphandla konsulter och entreprenörer genom ramavtal
  • Vara beställarens representant 
  • Föra protokoll vid byggmöten
  • Hantera besiktningar

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg och fastighet eller motsvarade utbildningsnivå tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdigt
  • har flerårig arbetslivserfarenhet från byggprojektledning
  • har aktuell arbetslivserfarenhet som byggprojektledare inom nybyggnation, renoverings- eller ombyggnadsprojekt

Det är meriterande om du

  • har en bakgrund som arbetsledare/platschef

Vi ser även att du har förståelse för bygg- och fastighetsbranschen och dess olika funktioner samt hur de samverkar med varandra.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang! Som projektledare på fastighetsavdelningen är du drivande och lösningsorienterad - att arbeta självständigt är en självklarhet. Du är nyfiken och förstår vikten av ett bra samarbete med externa och interna parter. Din förmåga att kommunicera är ett av dina vassaste verktyg för lyckas i rollen!

Övrig information

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Placering: Solna 

Körkort för personbil är ett krav

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-01-11

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej