Inaktiv platsannons

Ingenjör Radwaste & Decommissioning i Göteborg

Om tjänsten

Vill du vara med och fullborda kärnkraftscirkeln?
  
Fuel, Engineering & Projects är verksamma inom området kärnkraftteknik – allt från produktion till slutförvar. Vår roll är att leverera kärnbränsle samt expertstöd till olika uppdragsgivare inom Vattenfallkoncernen, exempelvis Forsmark, Ringhals, Svensk Kärnbränslehantering (SKB), avvecklingsverksamheten och till olika stabsfunktioner.
   
Arbetsuppgifter
Som ingenjör hos oss erbjuder vi dig ett spännande och varierande arbete med stort ansvar för egen planering och utförande. Med din tekniska kompetens kommer du att bidra till strategiska beslut genom att du stöttar våra uppdragsgivare med frågor gällande hantering av radioaktivt avfall och avveckling av kärntekniska anläggningar. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära:
  
• Problemlösningar relaterade till behandling av avfall, både kemiskt, termiskt och mekaniskt
• Genomförande av tekniska utredningar
• Utgöra stöd för teknisk och ekonomisk planering inför rivning av Vattenfalls kärnkraftverk
  
Beroende på dina intressen och våra behov kan uppdragen spänna alltifrån analyser till processdesign och uppdragsledning.
  
Det här liknar dig
• Relevant akademisk utbildning
• Erfarenhet inom kompetensområdet
• Erfarenhet av kärnteknisk avveckling, avfallshantering och det svenska back-end systemet är meriterande.
• Erfarenhet av myndighetsrelaterade frågor och kravställd dokumentation är också meriterande
    
Som person trivs du i en självständig roll med eget ansvar. Vår bästa kandidat har en god samarbetsförmåga och är flexibel i hantering av uppdrag. För dig är det viktigt att beakta olika aspekter av frågor i en komplex verksamhet och kunna förmedla och dela med sig av erfarenheter. Du tycker även att det är viktigt med en tydlig kommunikation och du känner dig trygg med att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.
   
Du kommer att ingå i ett team som värdesätter öppenhet och samarbete och arbetar för ett positivt arbetsklimat med en bra gemenskap. Du kommer att arbeta med mycket kompetenta kollegor både inom den egna enheten och inom andra discipliner.
   
Vi vet att våra anställda är nyckeln till vår framgång. Vi vill därför skapa rätt förutsättningar för dig som anställd. För oss är din utveckling viktig och därför kommer vi alltid att uppmuntra dig till att använda dina kunskaper och ge dig möjligheter till att utvecklas genom nya utmaningar, utbildningar och kompetensöverföring. Vi erbjuder även flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån Läs mer om våra 
   
Placeringsort är företrädesvis Solna. Men även Västerås och Göteborg är en möjlighet. Resor är en naturlig del av tjänsten.
  
Några frågor?
Om själva tjänsten: Martin Luthander, 070-549 54 41, eller Jonna Rydberg, 072-573 97 64.
Om rekryteringsprocessen: Caroline Grammenos, 072-224 97 01.
  
Fackliga representanter via vår vx 08-739 50 00
Adam Rush, Akademikerna
Jens Morell, Unionen
Ingemar Eriksson, SEKO
Åke Wallin, Ledarna
   
Välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 13 januari 2019.
   
Läs mer om hur vi arbetar med .
   
Om oss
(BU) Fuel, Engineering & Projects är en affärsenhet på ca 300 personer inom (BA) Vattenfall Generation som levererar kärnbränsle till Vattenfalls kärnkraftverk, utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster för samtliga utav Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av bl.a. analysledning och utredning, produktframtagning, kärntekniska säkerhets- och dammsäkerhetsuppdrag, projektledning och projektstöd. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla vår förmåga inom valda tekniska nyckeldiscipliner samt projektledning. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringsinitiativ och utveckling av våra modeller, där vårt arbete och kompetens skapar stora värden för Vattenfall och dess satsningar.
  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)