Inaktiv platsannons

Projektkoordinator/Avdelningsadministratör, Vattenfall Vindkraft i Stockholm (Solna)

Avdelnings- & projektkoordinator, Vattenfall...   Har du erfarenhet av en koordinerande och administrativ roll och vill bidra till en hållbar utveckling? Då kan det vara just dig som vi nu söker. En spännande vardag – f...

Om tjänsten


Avdelnings- & projektkoordinator, Vattenfall Vindkraft
 
Har du erfarenhet av en koordinerande och administrativ roll och vill bidra till en hållbar utveckling? Då kan det vara just dig som vi nu söker.

En spännande vardag – för en fossilfri framtid
 
Vattenfall Vindkraft befinner sig i en spännande tillväxtfas och letar nu efter en avdelnings- och projektkoordinator. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energisystem. Vi erbjuder en arbetsplats präglad av engagemang, nyfikenhet, kompetens och samarbete.
Du kommer arbeta i Vattenfalls Affärsområde Vind, Projektutveckling Sverige, som ansvarar för att utveckla Vattenfalls portfölj av landbaserade vindkraftsprojekt i Sverige. Vi driver projekt från den första markförhandlingen, genom bl.a. miljötillståndsprocesserna, till och med investeringsbeslut och byggstart för vindkraftparkerna.

 
Rollen
 
Rollen består av tre delar; avdelningsadministration, avtalshantering och projektkoordinering.
För avdelningen kommer du stödja gruppen och chefen med koordinering av avdelningsmöten och teamaktiviteter, samt hantera IT-system för behörigheter, dokumenthantering, beställningar och fakturor.
Vidare ansvarar du även för avtalshantering för hela portföljens arrendeavtal, inklusive arkivering, registrering och utbetalningar. Du kommer upprätta avtal utifrån mallar och ansvara för att utveckla dessa. Du kommer även att ansvara för att ha kontakt med olika myndigheter och exempelvis registrera nya ärenden hos Lantmäteriet, samt ha kontakt med markägare.
Som projektkoordinator kommer du ge support till våra projektledare i projektarbetet, stötta dem med att förbereda inför möten, själv delta på möten med externa intressenter, skriva minnesanteckningar, samt ansvara för inbjudningar och utskick. Arbetsuppgifterna omfattar även att planera och genomföra olika typer av interna workshops. Som projektkoordinator förväntas du delta i utformningen och utvecklandet av nya rutiner och arbetsmetoder som effektiviserar projektarbetet.
 
Tjänsten kräver noggranhet, social kompetens och en serviceinriktad personlighet, då du kommer ha mycket kontakter såväl internt som externt.

 
Kompetens- och erfarenhetskrav
 
- Vi söker dig som har avslutad och fullgjord gymnasieutbildning
- Du ska minst ha 3 års erfarenhet från kvalificerat administrativt arbete och avtalshantering
- Eftersom engelska är vårt koncernspråk är det viktigt att du har goda kunskaper i såväl tal som skrift
- För oss är det även viktigt att du har ett intresse och kunskap av att jobba i olika IT-system. Goda kunskaper i MS Office är nödvändigt

 
Meriterande
 
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete i energibranschen, en större internationell organisation eller på en advokatbyrå, samt är bekant med och intresserad av juridiska formuleringar
- Juridisk utbildning, framför allt inom markrättsliga frågor är särskilt meriterande
- Relevant eftergymnasial utbildning från exempelvis Påhlmans Handelsinstitut, KY-utbildning etc.
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att jobba i fakturahanteringssystem
- Kunskap och intresse av energibranschen, och då särskilt vindkraft är en fördel

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.
Placeringsort: Solna

Frågor?
Rekryterande Chef Daniel Gustafsson kan svara på frågor om tjänsten och nås på tel. 076-770 73 15
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår rekryterare Anneli Jarlsheim på tel. 072-585 28 76

Ansök idag!
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 20 jan 2019. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
 
Fackföreningsrepresentanter i Sverige: Leif Karlsson - SEKO, Rolf Ohlsson - Akademikernas, Christer Gustavsson - Ledarna samt Anders Bohlin – Unionen.
Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm (Solna)
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)