Inaktiv platsannons

Inmätningstekniker/ingenjör - Vattenfall Services i Norrköping

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och göra skillnad i ett Vattenfall Services som växer? Vi som arbetar inom avdelning Skog & Mark genomför skogliga konsultuppdrag både inom Vattenfallkoncernen och mot andra nätägare och elproducenter. Som Inmätningsingenjör / tekniker är du delaktig i Vattenfalls entreprenaduppdrag inom nybyggnation och underhåll.

Din roll som Inmätningsingenjör / tekniker
Arbetet innebär i huvudsak:
• Utsättning och inmätning med GPS och totalstation i fält
• Databearbetning och kartframställning i GIS-programvara
• Delaktig i planeringen av inmätverksamheten
• Kundkontakt och marknadsföring inom närområdet
• Geografiska analyser med GIS-programvara kan förekomma

Arbetet innefattar drygt hälften fältarbete och knappt hälften arbete på kontor men kan variera i olika grad beroende på säsong. Arbetet kan även medföra övernattningar.

Dina kvalifikationer som Inmätningsingenjör / tekniker
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom inmätning och utsättning. Ett krav är att du har minst några års dokumenterad erfarenhet av inmätning och utsättning med GPS och totalstation i fält. Har du erfarenhet av arbete inom kartframställning och GIS-analyser är det ett plus. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort krävs för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och för att passa för uppdraget är du strukturerad och serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god förmåga att arbeta självständigt ute i fält. Vidare ser vi gärna att du är social och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning samt dela med dig av din kunskap.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)