Inaktiv platsannons

Skogsinspektor

Om tjänsten

Vill du med en skoglig akademisk utbildning se något annat än den traditionella skogsbranschen? Är du redo att använda din skogliga kompetens i kombination med din förmåga att driva projekt?

Vattenfall Services och Affärsområde Skog & Mark växer och vi behöver en driven skogsinspektor till vår avdelning i Svealand. Affärsområde Skog & Mark är organiserat i fyra avdelningar och säljer konsulttjänster till nät- och energibolag över hela landet. Inom den skogliga delen består dessa tjänster i huvudsak av projektledning vid underhåll och breddning vid befintliga anläggningar samt värdering och markåtkomst vid nybyggnation av kraftledningar och annan infrastruktur.

Arbetet innebär att du kommer att vara kontaktyta mot markägare, beställare, entreprenörer och myndigheter. Du kommer även delta vid och ansvara för förhandlingar med markägare och andra intressenter. Tjänsten kan tidvis innefatta mycket resor med några övernattningar. Som skogsinspektor hos oss kommer du bland annat att arbeta med projektledning, värderingsfrågor, markåtkomst, virkeshantering, ledning av underentreprenörer, uppföljning, anbudsräkning mm.

Vattenfall erbjuder dig

Vi ger dig möjligheten och friheten att styra din tid mot konkreta mål i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda och där kreativitet, självständighet samt resultatorientering är nyckelbegrepp. På Vattenfall Services arbetar vi kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Som Skogsinspektor behöver du följande kvalifikationer

Du som söker har en skoglig utbildning; skogsingenjör, skogsmästare, jägmästare eller liknande. Du har erfarenhet av att arbeta inom området och det är meriterande med erfarenhet av värdering och markåtkomst. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik i det här arbetet och för att trivas i gruppen, besitter du en mycket god social förmåga. Du är eller kan bli en driven projektledare, du talar och skriver svenska, gärna också engelska. Det är ett krav att du har god datorvana och B-körkort.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)