Inaktiv platsannons

Tekniker Station, Stockholm - Vattenfall Services

Om tjänsten

Vattenfall Services växer i Stockholm och behöver dig!

Vi är framgångsrika och har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal. Därför behöver vi rekrytera fler engagerade och duktiga elkrafttekniker i Stockholm för arbete i ställverksmiljö. Hos oss arbetar du med krävande kunder som Trafikverket, Svenska Kraftnät, Vattenfall Eldistribution och Eon.

Vi erbjuder Dig ett tryggt, självständigt och omväxlande arbete. För oss är säkerhet och entreprenörsanda tillsammans med kreativitet och självständighet nyckelbegrepp. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt utveckling. Är Du den vi söker?

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Din roll hos oss:

Hos oss kommer du att vara en viktig person vid utförandet av våra kunduppdrag. Uppdragen innebär förebyggande underhåll i stationsmiljö i spänningsintervallet 20 – 400 kV. Det kan också handla om felsökning och felavhjälpning i våra kunders anläggningar. Även om- och nybyggnationer är vanligt förekommande.

Dina kvalifikationer:

Vi söker Dig som trivs med frihet under ansvar och drivs av utmaningar, lösa problem och nå uppsatta mål. Du är serviceorienterad och tycker om att arbeta både på egen hand och i nära samarbete med kollegor.

Du har erfarenhet och kunskap inom elkraft. Områden vi arbetar inom är statiska eller roterande omriktare/omformare, transformatorer, reläskydd, lindningskopplare, brytare och frånskiljare Är du dessutom specialist inom något område så är Du extra intressant för oss!

Du har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i skrift och tal. Körkort B erfordras.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)