Inaktiv platsannons

Löneassistent i Gävle

Om tjänsten

Vi söker en Löneassistent till vårt servicecenter i Gävle. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för granskning av reseräkningar, utveckling av vår hemsida och annan löpande HR-administration.

Om tjänsten
Tjänsten som löneassistent är placerad i Team Lön som hanterar löner och andra administrativa uppgifter som utläggshantering, statistik och support för BillerudKorsnäs svenska enheter. Vi behöver nu rekrytera en ersättare på grund av en pensionsavgång.

Som löneassistent kommer du att arbeta självständigt med resegranskning vilket gör att mycket av ditt dagliga arbete handlar om att ge service och vårda relationer.

Kvalifikationer
För rätt person erbjuder vi ett arbete där du:

Du ska ha minst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med någon yrkesutbildning inom administration eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är av största vikt och vi har ett behov av dig som är ansvarstagande, noggrann, initiativrik och har en god kommunikationsförmåga. Vi sätter stor värde på din förmåga att på ett prestigelöst och lyhört sätt samarbeta med både kollegor och kunder. Det är positivt om du som person har en fallenhet för att strukturera och prioritera.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis