Inaktiv platsannons

Köpdistriktschef till Dalarna i Mora

Om tjänsten

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 80 anställda på vår skogsavdelning. Vi söker en Köpdistriktchef till Dalarna med placering på ett av våra kontor i Mora, Malung eller Djurås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten
Som köpdistriktschef har du ekonomi och personalansvar för en grupp på åtta medarbetare.  Arbetets huvuduppgift är att leda, stötta och motivera din arbetsgrupp bestående av virkesköpare. En viss del av tjänsten innebär även aktiv rådgivning och virkesköp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsposition, virkesköp och praktiskt skogsbruk är meriterande.

Tjänsten innebär resor, varför B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att leda, stötta, motivera och göra affärer. Du är strukturerad och van att arbeta målinriktat.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej