Inaktiv platsannons

Sommarjobbare till Teknikavdelningen i Örebro

Om tjänsten

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs söker ca 60 engagerade och ansvarstagande sommarjobbare till vår produktionsanläggning för förpackningslösningar i Frövi/Rockhammar.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som både vill sommarjobba och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Hos oss finns sommarjobb i en högteknologisk industri där vi värdesätter samarbete och nytänkande. Känner du att det låter intressant? Då tycker vi att du självklart ska ta chansen att söka till oss i sommar. Ett spännande jobb strax norr om Örebro!

Om tjänsten
Arbetet innebär att analysera delprocesser i Frövi och Rockhammar i syfte att trimma och stabilisera processen. Processen analyseras genom dataloggning och dataanalys från vårt informationssystem, och trimning görs i Honeywells och Siemens styrsystem enligt vårt standardiserade arbetssätt och vår metodik. Arbetet kommer både vara självständigt och en del av teamarbete.

Sommarjobbet passar mycket bra för en student på civilingenjörsprogrammet efter 2-3 år med intresse för process- och reglerteknik. Det kommer ge bra förståelse för hur teori från utbildningen kan användas i ingenjörsyrket.

Kvalifikationer
Teknisk högskola/universitet minst 2 år är ett krav. Det är också viktigt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i tal och skrift samt har datorvana. Vidare ser vi att du har stort intresse för teknik samt god förmåga att kunna strukturera och ta ansvar för ditt arbete och planera och genomföra lagd arbetsplanering. Vi ser även att du behärskar grundläggande reglerteknik och innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi förutsätter att du kan samarbeta och har förmåga till nytänkande. Vi värdesätter också att du är positiv och driven.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej