Inaktiv platsannons

Sommarjobbare till Technical Service i Örebro

Om tjänsten

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs söker ca 60 engagerade och ansvarstagande sommarjobbare till vår produktionsanläggning för förpackningslösningar i Frövi/Rockhammar.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som både vill sommarjobba och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Hos oss finns sommarjobb i en högteknologisk industri där vi värdesätter samarbete och nytänkande. Känner du att det låter intressant? Då tycker vi att du självklart ska ta chansen att söka till oss i sommar. Ett spännande jobb strax norr om Örebro!

Om tjänsten
Technical Service har en nyckelroll i arbetet att säkerställa att våra kunder får den kvalitet och service de betalar för. Vi söker dig som vill arbeta med teknisk kundservice av våra produkter och förpackningslösningar.

Arbetet kommer bland annat innebära analys av kundprover kopplade till anmärkningar/reklamationsutredningar och kvalitetsutvecklingsprojekt, säkerställa god dokumentation av reklamationsärenden samt arbeta fram statistik och presentationsunderlag kopplat till kunders reklamationer. Arbetet är förlagt på dagtid.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Det är också viktigt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i tal och skrift samt har datorvana.

Vi ser det som meriterande om du just nu läser en ingenjörsutbildning. Då mycket av vår kommunikation sker internationellt så krävs att du behärskar engelska i tal och skrift. Vi ser även att teknikintresse och problemlösningsförmåga är en naturlig fallenhet för dig.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi förutsätter att du kan samarbeta och har förmåga till nytänkande. Vi värdesätter också att du är positiv och driven.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej