Inaktiv platsannons

Analytisk erfaren ekonom till Durable i Vallentuna

Analytisk erfaren ekonom till Durable i... Om... DURABLE är en av Europas största tillverkare av kontorsprodukter. I mer ...

Om tjänsten

Analytisk erfaren ekonom till Durable i Vallentuna

Om verksamheten

DURABLE är en av Europas största tillverkare av kontorsprodukter. I mer än 90 år har varumärket DURABLE varit en symbol för högklassiga produkter, hög servicenivå och innovation. Det är vårt mål att utveckla lösningar som med sin kvalitet, funktion och design förhöjer kvalitén i det dagliga arbetet.

Arbetsbeskrivning

I din roll som redovisningsekonom ska du tycka om att arbeta självständigt med hela processen samtidigt som du vill initiera och driva nya processer och utveckla rutiner.  Du kommer rapportera till VD och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bl. a att:

  • Ansvara för den löpande redovisningen inkl kund- och leverantörsreskontra
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Avstämningar
  • Rapportering av moms och skatt
  • Månatliga resultatanalyser
  • Vara kontaktperson till revisorerna
  • Delta i budgetprocessen
  • Ansvara för lön och stötta i HR frågor
  • Stötta sälj med statistik och analys
  • Stötta i diverse ad-hoc projekt

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann samtidigt som du är van att fatta egna beslut. Du är en prestigelös person som trivs att arbeta med varierande uppgifter. Du uppskattar en kultur som både kan lyfta och utmana och du har lätt för att samarbeta och skapa relationer. Om du även är en flexibel och lösningsorienterad person som trivs i ett familjärt företag med högt i tak så kan detta vara rätt för dig.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning och 3-5 års arbetslivserfarenhet i liknande roll. Du vill vara delaktig i bolagets utveckling och bidrar till ett bra företagsklimat där öppenhet och positivitet speglar kulturen idag.

Du är en bekväm användare av olika redovisningssystem samt engelska i tal och skrift och har du tidigare erfarenhet från e-handel är det meriterande.

Du erbjuds

Som redovisningsekonom hos oss får du arbeta med fantastiska kollegor i ett växande företag.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Vallentuna.

I den här rekryteringen samarbetar Durable med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Dela detta jobb

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Vallentuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis