Inaktiv platsannons

Produktionschef i Jönköping

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Är du en kvalitetsmedveten och kundfokuserad ledare där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass?

Bli en del av vårt team
På logistikterminalen i Torsvik sorterar och transporterar vi paket, styckegods och pall till ombud, företag och andra enheter inom PostNord. Vi har verksamhet under dygnets alla timmar, samtliga dagar i veckan. Vi behöver nu utöka vårt chefsteam med ytterligare en produktionschef inom terminalen. Tjänsten är förlagd under eftermiddag och kväll, i detta skift blir du en av tre Produktionschefer. Du kommer att ha personalansvar för ca 25 medarbetare. I rollen som produktionschef tillhör du terminalens ledningsgrupp och arbetar nära övriga produktionschefer och gruppledare. Du rapporterar till terminalchef. Tjänsten är tillsvidareanställning med start omgående, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom distributions- och logistikbranschen. Du ska ha vana av att leda en verksamhet i förändring. Du bör ha eftergymnasial utbildning samt god datorvana. Körkort B är ett krav, C eller CE-körkort är meriterande. I din roll som chef är du tydlig i dina förväntningar, din återkoppling och i din kommunikation. Du involverar genom att visa tillit, delegera och skapa förutsättningar. Du tar ansvar genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägarskap och genomföra förbättringar. Du levererar också värde genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten. Vi ser gärna att du bifogar dokumenterade resultatförbättringar inom områdena ekonomi- produktivitets- och personalmål.

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis