Inaktiv platsannons

Produktionschef i Vindeln

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Är du en kvalitetsmedveten och målfokuserad ledare som vill växa i en roll som chef där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer väl till pass?

Bli en del av vårt team
Till distributionsområde Umeå söker vi en produktionschef till en av våra enheter där brevbärarkontoren i Vindeln, Vännäs, Bjurholm och Nordmaling ingår.  Du kommer att ansvara för ca 30 medarbetare som arbetar med daglig distribution av brev, paket, tidningar och direktreklam. I din roll som produktionschef samordnar du och följer upp den operativa verksamheten där du har resultat- och personalansvar. Genom kommunikativt och delaktigt ledarskap utvecklar du verksamheten och skapar enighet kring vision och värderingar. För att lyckas med detta krävs ett aktivt arbete med att coacha och utveckla dina medarbetare. Du rapporterar till distributionsområdeschefen och ingår i distributionsområdets ledningsgrupp.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med goda resultat. Som person är du resultatorienterad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du drivs av att arbeta målorienterat och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Du trivs med att arbeta i en föränderlig organisation och har viljan att tillsammans med dina medarbetare implementera och utveckla det lokala förbättringsarbetet. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Tidigare erfarenhet av logistikbranschen är meriterande. Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort.

Vi levererar
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Vindeln eller Vännäs. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vindeln
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vindeln | Logistik / Transport | Deltidsjobb