Inaktiv platsannons

Produktionschef i Uppsala

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vill du vara i första linjen och leda verksamheten på vår nya distributionspunkt Hub Uppsala? Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och kundorienterad, du har en kommunikativ förmåga och motiverar dina medarbetare.

Bli en del av vårt team
Vi söker en produktionschef till Hub Uppsala där ca 180 medarbetare arbetar med sortering, distribution och inhämtning av pall, paket och styckegods med skåpbil och lastbil, samt sortering och utdelning av försändelser. Vi har verksamhet dygnet runt.  Din arbetstid är främst förlagd till dagtid, men även kvällstid och helger kan förekomma. Tjänsten är tillsvidare på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer tillsammans med tre kollegor att driva verksamheten framåt på Hub Uppsala. Du rapporterar till distributionsområdeschefen och ingår i distributionsområdets ledningsgrupp

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda verksamhet inom distributions- och logistikbranschen, samt leda en organisation i förändring. Du bör ha eftergymnasial utbildning samt ha god datorvana. Körkort med B-behörighet är ett krav, C eller CE-körkort är meriterande. I din roll som chef är du tydlig i dina förväntningar, din återkoppling och i din kommunikation. Du involverar genom att visa tillit, delegera och skapa förutsättningar. Du tar ansvar genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägarskap och genomföra förbättringar, följer upp den operativa verksamheten där du har resultat- och personalansvar. Du levererar också värde genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten.

Vi levererar
Mångfald är en naturlig del i PostNord koncernens verksamhet. Vi välkomnar gärna dig som liksom vi ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis