Inaktiv platsannons

Affärschef import till SCA Skog, Virke i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Affärschef import till SCA Skog, Virke

SCA Skogs resultatområde Virke söker nu en affärschef import som skall ansvara för virkesimport och marknadsbevakning utanför Sverige. Vi ansvarar för virkesanskaffning och virkestransporter och ser till att våra industrier får den virkesråvara de behöver i rätt tid. Skulle du vilja ha ett jobb där utveckling och genomförande av internationella virkesaffärer och därtill hörande marknadsbevakning är i centrum? Då har vi jobbet för dig! Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Din nästa utmaning

Som affärschef för importverksamheten ansvarar du för den vedanskaffning som SCA behöver som ej anskaffas av våra egna bolag i Sverige, Estland och Lettland. Det innebär att du arbetar främst i Nordeuropa, men i varierande grad även i resten av världen. Du ansvarar också för SCAs globala marknadsbevakning av vedråvarufrågor.


Virkesanskaffningen sker i tät samverkan med affärschefen för Sverige, VD för de baltiska enheterna, samt virkesenhetens kundförsörjnings- och logistikenheter. Du rapporterar till SCA Skogs virkeschef men har inte något eget personalansvar. Tjänsten är tillsvidare med placering Sundsvall eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Du har en för befattningen relevant högskoleutbildning och säkert några års arbetserfarenhet. Du har erfarenhet av och sinne för affärer, gärna med internationella inslag. Du trivs med att vara på resande fot, och talar åtminstone engelska utan hinder. Ytterligare relevanta språk som finska, tyska, ryska, spanska är meriterande. Du arbetar lätt självständigt och trivs när det är ett högt tempo och är van att hålla många bollar i luften.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)