Inaktiv platsannons

Sveriges roligaste CFO-jobb! i Västerås

Om tjänsten

Sveriges roligaste CFO-jobb!

Vill du arbeta i ett kundägt bolag med hög utvecklingstakt och stort fokus på kundupplevelsen? Är du dessutom intresserad av finansfrågor, kapitalförvaltning och fastighetsfrågor då kommer du att trivas här! Länsförsäkringar Bergslagen söker nu en driven CFO som vill vara en del i bolagets framtida resa. 

Vi söker dig som är en skicklig CFO och som vill vara med och driva Länsförsäkringar Bergslagens utveckling framåt. I ett bolag med bank, försäkring, pensioner och fastighetsförmedling, tillsammans med 7 mdkr i placeringstillgångar, är det en bred och omväxlande roll med stor variation. Du tillhör ledningsgruppen och det innebär att du kommer att fylla en viktig funktion strategiskt. Bolaget sitter i trevliga lokaler centralt i Västerås och du rapporterar till VD. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden tillsammans med ekonomiavdelningens 10 medarbetare kommer att vara:

  • Bolagets ekonomiska och finansiella planering 
  • Framåtriktad affärscontrolling
  • Extern redovisning och myndighetsrapportering
  • Förvaltning av kapital och administration av egna 
  • Rapportering till styrelse och ledning
  • Personalansvar för ett erfaret team

Som person kombinerar du omtänksamhet med höga ambitioner. Du är en ledare med ett tydligt helhetsperspektiv och du har en förmåga att leda genom andra, där du kombinerar ödmjukhet, mod och uthållighet samt intresse för Länsförsäkringar Bergslagens hela verksamhet. Utmärkande för dig är ett strategiskt tänkande, nyfikenhet och en genuin vilja att utveckla. Att kunna kommunicera tydligt och trovärdigt är betydande för att lyckas i rollen.

Att du även är en kommersiellt intresserad person som drivs av att utveckla bra affärer med kunden i fokus ser vi som en självklarhet, precis som att du både gillar och har lätt för att samarbeta, för kontaktytorna är breda inom bolaget. Förmodligen arbetar du redan i dag i en liknade verksamhet och roll med en komplex affär i en komplex organisation. Har du erfarenhet från försäkringsbranschen är det så klart ett mycket stort plus.

Vi erbjuder dig utan tvekan Sveriges roligast ekonomijobb! Du får jobba på en strategisk nivå i ett medelstort bolag nära både affären och kunden samtidigt som du jobbar i en federation som tillsammans har en av Sveriges största försäkrings-och bankaffärer. Du ges möjlighet att engagera dig i olika komplexa frågor där du dessutom äger en del av dem själv. Välkommen till oss!

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet. Läs gärna mer på 

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan, gör detta så fort som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej