Souschef/Förste kock - som delar vår passion för fantastiska middagsupplevelse
Ansökan: Snarast. Se kontaktinformation nedan.
Tjänsten tillsätts: Feb eller Mars av 2019
I vårt kök på Scandic Karlskrona samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela med vänner och bekanta. Vi tror att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta att utveckla både vårt team och dig själv som kock.
Som souschef på Scandic Karlskrona önskas du vara kreativ och strukturerad. Eftersom det är du som har helhetsansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det.
Arbetet är till stor del förlagt kvällstid, då du har ansvar för driften och att säkerställa en hög kvalitet i både produktion och under service. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, humor och härlig stämning - något som du i högsta grad får ta del av!
Dina arbetsuppgifter innebär följande:
-Övergripande ansvar för hotellets köksverksamhet tillsammans med kökschefen.
-Arbeta aktivt med att säkerställa en hög nivå och ta initiativ till att ständigt förbättra.
-Delaktig i planering av menyer, event osv.
-Underlätta med beställning av varor och underhålla lager.
-Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept.
-Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
-Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
-Följa HACCP riktlinjer
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.
25-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!