Inaktiv platsannons

Logistikutvecklare till Scanias motormontering i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Drivs du av utmaningar och gillar att arbeta i en ständigt föränderlig miljö med högt tempo. Här får du möjlighet att effektivisera och förbättra logistiken kring motormonteringen. Du arbetar i alla delar av projekt, från planering till implementering och får se resultatet av ditt arbete i verkligheten. Låter det intressant? Då kan det här vara något för dig!

Vi söker nu en Logistikutvecklare till vår motormontering som kommer att vara med och skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att montera framtidens motorer.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem?Som logistikutvecklare hos oss ansvarar du för att planera och genomföra logistikprojekt och även arbeta med avvikelsehantering i nära samarbete med linjeorganisationen. Du jobbar till största delen mot ett specifikt logistikområde. I dina arbetsuppgifter ingår även att utveckla, effektivisera och följa upp flöden och arbetssätt inom logistik. Genom att sprida delaktighet och engagemang för våra uppdrag, utvecklar och förbättrar vi tillsammans vår verksamhet genom Scanias Produktions System, SPS.

Du är en viktig del i den lokala ledningsgruppen för ditt område där du stödjer och driver delar av arbetet med ständiga förbättringar. Du kommer att vara en del i ett team med andra logistikutvecklare med liknande arbetsuppgifter. Det är en grupp som strävar efter mångfald och att ta vara på varje individs styrkor. Vi vill utöka gruppen med dig med intresse för projektledning och ledarskap som vill jobba i en dynamisk produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Utveckla, effektivisera och följa upp flöden och arbetssätt inom logistik
  • Representera logistik i det tvärfunktionella arbetet för att utveckla verksamheten
  • Ansvara för utvecklingen av produktionslogistik och medverka till införandet av nya metoder
  • Aktivt arbeta för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs och följs upp


Du blir en viktig del av Scania –
Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar “The Scania Way” och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida .


Har du den här bakgrunden?

  • Akademisk utbildning inom logistik eller produktion och/-eller har flerårig erfarenhet av logistikutveckling
  • Du har ett tekniskt intresse och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö
  • Du är driven och trivs med arbeta med detaljer samtidigt som du har förmågan att se helheten
  • Lätt för att kommunicera och behärskar engelska i tal och skrift.

Är det här du?
Vi söker dig som drivs av utmaningar, är lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att leda och kommunicera. Du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för verksamheten. Du tycker om att engagera, kan bygga nätverk och relationer. Du är trygg i dig själv och vågar testa nya idéer.

Ta reda på mer!
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje.
Du arbetar kontorstider, måndag-fredag med möjlighet till flextid. För mer information kontakta gruppchef Igor Sakota, telefon 070- 081 06 82 eller HR Business Partner Anna Prans telefon, 070-081 34 01.

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansök via vår hemsida: www.scania.com/jobb senast den 14/4. 

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis