Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Södertälje

Om tjänsten

Om affärsenheten Södertälje Företag

I affärsenheten Södertälje är vi ca 50 medarbetare och inom företagsenheten 11 medarbetare. Södertälje Företag har en affärsvolym på 6,5 mrd kr och ca 5 000 företagskunder. Upptagningsområdet sträcker sig över Södertälje, Nykvarn, Trosa och Gnesta.

Om jobbet

Vi söker en person som har arbetat som Kundansvarig ett antal år och är väl förtrogen med kreditgivning gentemot medelstora företag (Oms 10-100 mkr). Du har kunskaper inom produktutbud till företag samt färdigheter inom kreditprocesser och system. Du har god förståelse för affärens påverkan på intjäning och avkastning. Du är utåtriktad och har ett stort intresse för service, allt inom ramen för ett gott affärsmannaskap.

Uppdraget är att vara kundansvarig för en kundportfölj där du har ansvaret för att förvalta och utveckla den. Du förväntas arbeta med kollegorna i olika konstellationer, i team eller tillsammans med premiumrådgivare, försäkringsrådgivare respektive Private Banking, med målet att utveckla hela områdets kundstock. Prospektering kommer att vara ett naturligt inslag i vardagen. Du har ett starkt eget engagemang och har egen drivkraft men är samtidigt en lojal lagspelare. Du drivs av att överträffa såväl kundens som kollegornas förväntningar.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du är Swedsec licensierad och har erfarenhet av att ha jobbat med företagsaffären. Viktiga personliga egenskaper är att du är affärsdriven, nyfiken och vill utvecklas och dela med sig inom teamet/gruppen.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Trainee inom Traineeprogrammet Företag
  • Kundansvarig Företag
  • Analytiker

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig för medelstora bolag/Midcorp
  • CM-specialist
  • Analytiker på Large Corporate & Institutions

Varför jobba med mig? - Jacob Elias

Jag som person kännetecknas av ett stort driv, är resultatorienterad och motiveras av utmaningar och framgångar. Jag värderar högt ett helhjärtat engagemang, att vara genuint intresserad och nyfiken samt att vara en teamspelare. Framgången på vårt kontor är ett resultat av allas bidrag, inte enbart av enskilda delarna utan framför allt av samarbetet med kollegorna. Jag stimuleras av att se andra människor växa och utvecklas och försöker i mitt arbete att fokusera på att skapa en trivsam arbetsmiljö där varje individ känner att den får stöttning och coachning i sin egen utveckling för att nå högre av sin potential.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)