Inaktiv platsannons

Extrajobb/inhopp inom Facility Operations i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Vårt uppdrag inom Facility Operations är i grunden att underlätta våra kollegors arbetsdagar och förenkla och skapa förutsättningar för att vi tillsammans ska nå vårt gemensamma mål att göra banken ännu bättre.

I Facility Operations ingår Facility Helpdesk, Facility Service och Reception & Konferens och våra arbetsuppgifter omfattar bland annat kontorsservice, support vid felanmälningar och att ta emot och hjälpa kollegor och gäster i reception och konferens. Vi ser även till att teknik och utrustning i mötesrum fungerar.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som vill och kan arbeta extra under vardagar och arbetstiden kan förläggas mellan kl. 6 och 21 och vara uppdelad under dessa tider.
För att passa hos oss behöver du älska att ge service, vara positiv, initiativrik, ha lösningsfokus och hög arbetsmoral.

Arbetsdagarna innebär ofta mycket rörelse så du bör gilla att röra på dig. Då vi har ett nära samarbete med varandra och våra kollegor inom Facility Operations behöver du vara en lagspelare som ställer upp för laget och är flexibel. Andra egenskaper som efterfrågas är att du är ordningsam, stresstålig, tekniskt kunnig och har god datavana. Flytande svenska och engelska i tal och skrift krävs.

Varför jobba med oss?

Vi är ett härligt gäng som älskar service och tillsammans arbetar för att nå en högre nivå i vårt erbjudande.
Inom Facility Operations samarbetar vi mellan grupperna och arbetar flexibelt för att skapa kompetensspridning och förebygga personberoende.

Välkommen med din ansökan!

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)