Inaktiv platsannons

Jobba extra på Tele2 i Hallunda! i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara en del av vår framgångsrika butikskedja? Vi söker nu en säljare på deltid till Tele2-butiken i Hallunda!

 

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

 

Vi söker dig som vill arbeta extra i vår butik under helger, vissa vardagar samt vid sjukdomar, semestrar och försäljningstoppar. Detta kan vara perfekt för dig som studerar eller har andra sysslor vid sidan av och vill göra mer.

Som person ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrken och ett stort intresse av dagens teknik. Du är social, resultatinriktad och har ett brinnande intresse för försäljning och kundservice.

 

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp. Som nyanställd erbjuds du en introduktion för att göra dig mer rustad inför butiksjobbet.

 

Tjänsten är en behovsanställning och placerad i Hallunda, Stockholm. 

 

Är du en Tele2:are? Vill du ta plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av en stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje? Skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.

 

The facts
City Hallunda
Country Sweden
Position type Part-time
Days left to apply 11
Share this job

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Deltidsjobb