Inaktiv platsannons

Lunch & Cafébiträde till vintersäsong i Vemdalen

Passet söker dig som vill jobba i Vemdalen med ett härligt gäng kollegor. Du ska gilla att jobba i högt tempo, alltid ha gästen i fokus och komma till jobbet med ett leende.

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill vara en del av ett kreativt och framåtdrivande team. Tidigare café eller lunchservering erfarenhet och ett brinnande intresse för att leverera grym service krävs.

Passet är namnet på restaurangen som ligger med Ski In/Ski out läge mitt i Vemdalen. På Passet serveras lunch och Passets café är öppet hela dagen, här är det även afterski på eftermiddagen. I samma lokaler öppnar kvällstid Restaurang Stivale där det serveras italiensk mat med inspiration från Härjedalen.
Vår vision är att Passet ska bli den naturliga mötesplatsen. Hos oss skall man träffas för att må bra, där familjen eller kompisgänget samlas upp innan de tar sikte på nästa backe. Vi vill att gästen skall njuta av sitt besök i Vemdalen och framför allt hos oss på Passet.

Anställningen gäller från mitten av december till slutet av april.
Vi tillhandahåller all vår personal med boende.

 

Kontaktpersoner

Alexander Bengtsson, Restaurangchef

0703768240

 

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Jämtlands län | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis