Inaktiv platsannons

Orimlighyra.se söker en juriststudent med intresse för hyresjuridik i Stockholm

Orimlighyra är en tjänst som tillhandahålls av DER Juridik AB och har till syfte att informera och representera hyresgäster som betalat en för hög hyra. Vi är ett snabbt växande företag som söker en medarbetare med hjärtat på rätt plats. Vårt främsta mål är att göra skillnad på bostadsmarknaden. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få växa tillsammans med en ung juristfirma. Du kommer att få egna klienter och många tillfällen i domstol. Det är inte många unga jurister som får möjligheten att representera egna klienter vid domstol i skarpa situationer.

8 - 12 timmar per vecka
Mellan 250.00SEK och 251.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Du hamnar på en arbetsplats där du äger att disponera över din egen arbetstid. Du arbetar när du vill och var du vill. Arbetet innebär ett stort eget ansvar då du omgående kastas in i hetluften. Du kommer testa på alla aspekter och leds i en framgångsrik representation. I arbetslivet kombineras juridik med andra områden såsom sälj, kommunikation och marknadsföring. Du kommer att få en bred utbildning i vad som krävs på en mindre juristfirma.

Jobbet kommer att vara på deltid och arbetsbördan kan variera, men beräknas ligga på ca.12 timmar i veckan. Du väljer själv när och varifrån du vill arbeta. Det finns goda möjligheter att förhandla om antalet arbetstimmar.

Du kommer att arbeta med rådgivning och informationsspridning avseende hyresjuridik. På Orimlighyra kommer du, efter en introduktion till arbetet, omedelbart att få egna kunder och ärenden. Du kommer att bedriva förhandlingar med motparter och agera som ombud i hyresnämnden. Du kommer också hjälpa oss med författandet av artiklar och informationstext till hemsidan och sociala medier och finnas tillgänglig för att besvara hyresrelevanta frågor – vi arbetar väldigt mycket pro-bono och alla är välkomna att inkomma med frågor för kostnadsfri juridisk rådgivning.

Det är meriterande om du har goda insikter i hur marknadsföring över sociala medier går till.
Det är också meriterande om du arbetat som säljare.

 

Vi söker dig som är student och har läst minst 4 terminer på juristprogrammet. Du ska ha ett särskilt intresse för hyresjuridik, förmåga att kommunicera med kunder och inspireras av stort eget ansvarstagande. Du uttrycker dig väl - både muntligt och i text.

Det är viktigt att du inspireras av att hjälpa utsatta! Det är väldigt meriterande om du är
insatt i bostadspolitiken.

Du är självständig, engagerad, driven och har en stor förmåga att skapa nya kontakter och långsiktiga relationer. Vi är mer intresserade av ditt driv och din förmåga att ta egna initiativ än av dina kunskaper. Du kommer att lära dig allt du behöver för att lyckas – om något är svårt finns seniora kollegor att bolla idéer med.





Vad vi erbjuder:

  • Flexibel arbetstid
  • Hög timlön
  • Egen klientkontakt

Vad vi ber om:

  • Du studerar vid en Högskola/Universitet Juristprogrammet
  • Läst fastighetsrätt
  • Erfarenhet av kundkontakt är meriterande

Ansök

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 12
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
Mellan 250.00SEK och 251.00SEK per timme
Ansvarig för
Juridik, administration, support
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Ja
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Engelska, Svenska

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Jobb för jurister | Deltidsjobb | Extrajobb | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier