Inaktiv platsannons

CE Chaufför Sommaren 2019 Dagab Jönköping

Dagabs mål är att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och därmed bidra till tillväxt i Axfoods butikskedjor. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet Leveranser sker till cirka 500 butiker runt om i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm samt från kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.Vi bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Till vårt distributionslager i Jönköping söker vi nu chaufförer med CE-behörighet inför sommaren 2019. Du kan förvänta dig ett sommarjobb med bra körningar och få stopp, trevliga kollegor och chefer i ett fantastiskt företag. Sommarperioden är förlagd under v. 22-35.Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll natt samt helger. Då vi rekryterar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 februari 2019.Vid frågor kontaktas Arbetsledare Alen Agovic via mail Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Dagabs mål är att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och därmed bidra till tillväxt i Axfoods butikskedjor. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet Leveranser sker till cirka 500 butiker runt om i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm samt från kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.

Vi bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Till vårt distributionslager i Jönköping söker vi nu chaufförer med CE-behörighet inför sommaren 2019. Du kan förvänta dig ett sommarjobb med bra körningar och få stopp, trevliga kollegor och chefer i ett fantastiskt företag. Sommarperioden är förlagd under v. 22-35.
Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll natt samt helger.

Då vi rekryterar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 februari 2019.

Vid frågor kontaktas Arbetsledare Alen Agovic via mail

Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en av oss
Det här får du göra
Det här förväntar vi oss

Publicerad den

20-06-2019

Extra information

Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis