Inaktiv platsannons

Coop Konsum Åseda söker Säljare (vikariat)

Om tjänsten

Coop Konsum Åseda är en mycket uppskattad butik och har en tydlig färskvaruprofil, bl a genom manuell disk med ett brett sortiment av delikatesser. Butiken är även ombud för Postnord och öppetiderna 7-22 alla dagar ger en god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Säljare i vår butik. Tjänsten är ett vikariat på 30 h/veckan, med start 2019-03-01 tom 2020-02-28, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är varierande och innebär såväl dagtid som kvällar och helger.

Du som söker är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Kassavana och/eller erfarenhet av arbete i butik är meriterande. För rätt person finns även goda karriärmöjligheter.

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Har du frågor, kontakta butikschef/Coopföretagare Lucas Elgehed, tfn. 0474-10016, eller mail

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan digitalt via vårt rekryteringsverktyg, pappersansökningar eller via mail undanbedes!

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Åseda
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis