Inaktiv platsannons

Delikatessansvarig Coop Forum Sisjön i Askim

Om tjänsten

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person som vill kliva in och ansvara för vår delikatessavdelning. Du har ett stort intresse för mat och delikatesser, en servicekänsla utöver det vanliga samt älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden.

Vi vill att du som söker har en passion för mat och människor och är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta. Med stort engagemang arbetar du för att göra vår mat till ett självklart val för våra kunder. Du har lätt för att komma med idéer och är inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare är du en god lyssnare och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

I din roll koordinerar du den dagliga driften och arbetar med att implementera och följa upp rutiner och ser till att arbetet på avdelningen sker på ett effektivt och professionellt sätt. Du planerar för en effektiv verksamhet som säljer med lönsamhet samt följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn.

Meriterande är att du har gedigen yrkeserfarenhet inom området och besitter kunskaper för att kunna driva en framgångsrik delikatessavdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 36 timmar/veckan med tillträde enligt ök. Urval sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Askim | Detaljhandel | Deltidsjobb