Inaktiv platsannons

Receptionist till Lund

Om tjänsten

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån i Lund är stolta att vara en av stadsdelens ledande aktörer och den fastighetsmäklare som gör flest affärer i området. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om.

I samband med en nylansering av vårt kontor utökar vi och söker en receptionist på halvtid som vill ge service i världsklass till våra besökare!

Om dig
Vi söker dig som är flexibel, prestigelös och klarar av ett högt arbetstempo med ett leende på läpparna. Du har en verklig passion för service, är noggrann och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Som receptionist kommer du att arbeta med att välkomna och möta besökare både via telefon, mail och de som kommer in på kontoret. Det är du som håller koll på kontoret och ser till  att det ser representativt ut och att förbrukningsmaterial finns. Du ser även till så att saker och ting fungerar som te x kopierings- och kaffemaskiner, samt påfyllning av dessa.

Du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser vårt kontor som den perfekta platsen för att vidareutvecklas. 

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Heltidsjobb (förstajobb)