Inaktiv platsannons

Parktekniker i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

I rollen som Parktekniker är du länken mellan den tekniska avdelningen och driftverksamheten. Du är alltid först på plats och avhjälper driftstopp med egen komptenens eller med hjälp av spetskompetensen inom det tekniska verksamhetsområdet. I din roll är Kolmårdens alla medarbetare dina gäster vilket ställer höga krav på dig som person att alltid ge god service. Du är en riktig problemlösare ut i fingerspetsarna som klarar av att avhjälpa situationer i nuet samtidigt som du har förmåga tänka framåt och bidra i planering kring det som kräver mer grundläggande och långsiktiga lösningar. 

I rollen som Parktekniker arbetar du med teknisk service och reparationer. Arbetsområdet är brett och mångsidigt, du får göra allt från att hjälpa medarbetare inom Parkfood med en köksmaskin till att stödja djurdriften med enklare åtgärder. Du är en trygg och effektiv allt i allo som alltid med ett leende och ett personligt lugn tar dig an kommande utmaningar.  

Vi söker dig som brinner för teknik och som älskar att leverera service! Du är en innovativ lösningsfokuserad person som självständigt planerar och organiserar det egna arbetet och du drivs av nya utmaningar. För att trivas i rollen tror vi att du har en påbörjad eller avslutad teknisk utbildning på minst gymnasienivå och/eller gärna tidigare arbetserfarenhet inom områden som fastighetsunderhåll, byggteknik, EL, Fastighetsteknik eller motsvarande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är en säsongsanställning med 50-90% tjänstgöringsgrad beroende säsong. Under april-maj samt september ligger tjänstgöringsgraden på ca 50% och under högsäsong arbetar du i stort sett heltid.  Arbetstiden är anpassad efter verksamhetens öppettider och varierar alltså under säsong där arbete är förlagt både vardagar, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Utbildning samt introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start.

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag, oavsett vilken roll vi har- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 11 mars men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida,

Är du redo att anta utmaningen? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb