Inaktiv platsannons

Semvik. Teminalarbetare i Ljungby

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vi söker dig som är minst 18 år och som trivs med att arbeta i produktionsmiljö. Vi har möjlighet att erbjuda ett antal semestervikariat inom vår lagerverksamhet under perioden juni-augusti 2019. Du behöver kunna jobba sammanhängande under 8-9 veckor. Om du blir erbjuden en tjänst är det viktigt att du kan arbeta under hela perioden. Är du den vi söker?

Bli en del av vårt team
PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på sex orter i Sverige, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Ljungby, Jönköping och Helsingborg. Våra värderingar är Hållbar, Affärsmässig, Pålitlig och Tillgänglig. Som Terminalarbetare arbetar du med att plocka gods efter order, packar gods, genomföra påfyllning, truckkörning, ta hand om returhantering samt arbeta med intag och uttag. Du utför truckvård och håller ordning samt städar på lagret. Det kan förekomma vissa administrativa uppgifter

Du har vad som krävs
Vi vänder oss till Dig som har erfarenhet från lagerverksamhet och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Det är meriterande om du har truckkort. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är mycket fysiskt krävande. Som person är du självgående och har en social och kreativ förmåga, Du är ordningsam, serviceinriktad och behjälplig till andra kollegor. För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med andra.

Vi levererar
Lön utbetalas enligt Transportsavtalet, terminal, och arbetstider är mellan 07.00-24.00, måndag-fredag och söndag. Om du tidigare har jobbat hos oss, vänligen ange i din ansökan på vilken avdelning och under vilken period. Vi säkerhetsklassar alla våra medarbetare och du skall därför vid intervjutillfället ta med dig ett registerutdrag från Polisen i oöppnat kuvert. Utdrag ur belastningsregistret behöver du begära själv via polisen.se. Skriv ut formuläret, fyll i alla uppgifterna. Maila eller skicka den med post till den angivna adressen längst upp på formuläret. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ljungby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ljungby | Logistik / Transport | Deltidsjobb