Inaktiv platsannons

Red Bull söker Striker (fältsäljare) till Umeå med omnejd!

Om tjänsten

Red Bull Sverige har utökat sin försäljningsorganisation och letar nu efter en driven och passionerad Striker till Umeå med omnejd! Som Striker ansvarar du för samtliga kunder inom dagligvaruhandeln och servicehandeln inom ett givet geografiskt område där du säkerställer att vi har maximal tillgänglighet och synlighet av våra produkter i samtliga butiker! Du ser till att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet och säkerställer förstklassig service genom att vara personlig, kunnig och tillgänglig. Våra försäljningsteam ute på fältet är en strategiskt viktig del inom Red Bull, vi ställer höga krav på våra Strikers samtidigt som vi erbjuder möjligheten att tillhöra ett starkt varumärke med en stark tilltro och engagemang för våra anställda långsiktigt! Arbetets och rollens natur kan medföra resor och övernattningar på distriktet och vid evenemang såsom konferenser mm. Du kommer i denna roll utgår hemifrån. Sista ansökningsdag är den 16 februari 2019. Då vi kan komma att tillsätta rollen innan dess rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt!

  • PERFECT STORE

    Som Striker är en av din huvuduppgifter att upprätthålla och utveckla din kundbas med fokus på Perfect Store: Tillgänglighet, Distribution, Rätt pris, Synlighet, Placering med Attraktiv kommunikation. Du ska presentera insikter och kommersiella förslag som förbättrar kundernas förutsättningar att öka försäljningen och därigenom även säkrar Red Bulls framgång. Det krävs att du är organiserad, resultatfokuserad och effektiv med en "kan göra" attityd. Du ska ha förmågan att uppnå högt uppsatta mål, samtidigt som du ska kunna reagera och agera på förändrade affärsprioriteringar när de uppstår.

  • KUNDORIENTERAD

    Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism och för oss är det en självklarhet att vi ska erbjuda vår kunder förstklassig service. Det är din uppgift som Striker att säkerställa att vi ger den bästa kundupplevelsen genom att vara personlig, proaktiv, uppmärksam och passionerad. Du ska regelbundet besöka kunderna inom ditt ansvarsområde och säkerställa att vårt varumärke är representerat med högsta kvalitet. Du ska bygga effektiva och givande relationer med beslutsfattare samt skapa lojalitet och långsiktiga relationer genom att vara kunnig och påläst om din marknad och dina kunder.

  • ENTREPRENÖRIELL

    Som Striker ska du ha en entreprenöriell läggning. Du ska kunna jobba både analytiskt och kreativt och du söker alltid alternativa vägar genom en intellektuell nyfikenhet och proaktivitet. För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att leda dig själv och förstå att det är du som ansvarar för resultaten och den långsiktiga affärsutvecklingen inom ditt geografiska område.

  • PERSONLIG UTVECKLING

    Red Bull vill ta fram det bästa hos dig. Våra medarbetare är vårt varumärke, vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark gemenskap och enorm passion för det vi gör. Red Bull kommer att ge dig förutsättningarna att bli exceptionell inom det du gör och stödja dig i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Dina erfarenheter inkluderar:
  1. 1-2 års erfarenhet av försäljning på fältet och gärna inom FMCG sektorn (Dagligvaruhandeln och Servicehandeln)

  2. Entreprenöriell läggning, som kan jobba både analytiskt och kreativt och som brinner för försäljning

  3. Disciplinerad och fokuserad – samtidigt som du kan bjuda på dig själv

  4. Kommersiell förståelse och kan hantera matematiska utmaningar med enkelhet

  5. Goda kunskaper i MS Office (Word, Excel, Power Point)

  6. Organisatorisk med påvisad förmåga av effektiv planering

  7. Giltigt B-körkort är ett krav

  8. Passionerad säljare

  9. Proaktivitet med kreativa lösningar

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Deltidsjobb