Inaktiv platsannons

Analytiker i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Affärsområdet eCommerce & Logistics ansvarar för produkt- och tjänsteutveckling för PostNords paket- och logistiklösningar i hela Norden. Tillsammans med en stark kompetens inom e-handel ska vi vara förstahandsval som e-handels- och logistikpartner till, från och inom Norden och till resten av världen.

Bli en del av vårt team
Revenue management bidrar till PostNords tillväxt och lönsamhet genom att på analytisk grund identifiera förbättringar, driva initiativ och erbjuda kompetens inom pricing och andra delar av revenue management. Vi söker nu analytiker som självständigt kommer att ansvara för en eller flera områden inom teamet, och inom det proaktivt identifiera förbättringsmöjligheter, och driva och delta i större och mindre projekt och initiativ. Inom teamet bidrar du till att skapa och utveckla arbetssätt och metoder inom ditt område. Vi sitter i Solna men arbetar nordiskt, oftast i samarbete med andra avdelningar

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi, industriell ekonomi eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av kommersiellt analytiskt arbete där du själv har definierat analyserna, byggt modellerna och tagit fram rekommendationer. Erfarenhet från en liknande roll inom logistikbranschen är starkt meriterande men inte ett krav. Även tidigare erfarenhet av revenue management eller pricing är en stor fördel. Du har vana av att presentera dina resultat/rekommendationer och att bidra till att driva förändring. Du är tydlig i din kommunikation och för rollen är det viktigt att du behärskar engelska och minst ett nordiskt språk i tal och skrift. Det här är en roll för dig som har en mycket stark analytisk förmåga och som tycker om att skapa dina egna modeller och strukturer. För rollen är det viktigt att ha en intellektuell nyfikenhet och ett affärsmässigt tänkande. Du har ett starkt eget driv, arbetar självständigt och proaktivt och får saker att hända. Du är kvalitetsmedveten och har lätt för att samarbeta med andra personer både inom teamet och i andra delar av PostNord.

Vi levererar
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas med omväxlande och utmanande uppgifter, och kommer vara med att forma en ny funktion. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis