Inaktiv platsannons

Transportledare i Göteborg

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

I PostNord arbetar vi efter visionen att leverera kommunikations- och logistiklösningar i världsklass till nöjda kunder. Parti Inrikes Syd är en enhet inom Road. Vi söker nu en Transportledare med placering på kontoret, Exportgatan Göteborg

Bli en del av vårt team
Parti Inrikes Syd utför transporter av partigods över hela Sverige. Vi har dagliga turer med våra fjärrfordon till alla delar av landet. Parti Inrikes Syd har ingen linjetrafik utan har kundanpassad trafik, dvs bilarna styrs utifrån kundens behov. Vi är 30 anställda och våra kontor finns i Skellefteå, Umeå, Örebro, och Göteborg. Vi har ca 50 åkerier anslutna och förfogar över ca 100 bilar + extern kapacitet.

Du har vad som krävs
Som Transportledare hos oss är du operativt och taktiskt ansvarig för transportledning av inrikes transporter. Du planerar och leder det dagliga arbetet utifrån uppställda mål och förutsättningar. Det ingår en stor mängd kontakter med såväl kunder och externa transportörer. Våra transporter sker under samtliga veckodagar varför visst jourarbete kan förekomma. Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna också eftergymnasial, samt bred erfarenhet från logistikbranschen. Du har adekvat arbetsrelaterad utbildning inom logistik. Du har mycket goda datakunskaper i Office paketet samt vana att använda olika mjukvarumiljöer. Som person är Du strukturerad och resultatorienterad, ordningsam, ansvarstagande och kostnadsmedveten. Du har ett högt driv, är beslutsför och bra på att ta initiativ, skapa relationer och arbeta genom nätverk. Du måste vara stresstålig och ha vilja och förmåga att arbetsleda ett stort antal personer. Du har en gedigen fack-/ marknadskompetens och helhetsbild samt ser synergieffekter. Du är processorienterad, har integritet och ett etiskt förhållningssätt med planeringsförmåga. Tillsättning sker löpande.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej