Inaktiv platsannons

Bemanningsspecialist i Sundsvall

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord genomgår en spännande förändringsresa som ställer nya krav på hur företaget ska bemanna sina verksamheter på bästa sätt. Därför söker vi nu dig som motiveras av ansvar och utmaningar. Är du dessutom analytisk och drivs av att förbättra bemanningsprocesser? Då är rollen som bemanningsspecialist på PostNord rätt för dig!

Bli en del av vårt team
Som bemanningsspecialist kommer du att ingå i funktionen Bemanning, som organisatoriskt tillhör HR, där kommer du utveckla och följa upp bemanningsprocesser och fastslagen bemanningsstrategi. PostNord söker en person som tycker om att analysera, utveckla och förbättra företagets bemanningsprocesser. I rollen som bemanningsspecialist ingår att noggrant undersöka och säkerställa relevanta mätetal och KPI:er avseende bemanning av PostNords verksamheter. Det är också din uppgift att kontrollera att bemanningsverktyg nyttjas på rätt sätt i verksamheten och att bemanningsoptimering genomförs enligt PostNords bemanningsstrategi. Du kommer du genomföra och projektleda förbättringsprojekt och optimering inom utvalda verksamheter. 

Du har vad som krävs
Du har mångårig erfarenhet av bemanning och/eller logistik som specialist och du har god förståelse för hur bemanningsoptimering samt schemaoptimering fungerar. Du är en affärsmässig person med hög social kompetens som drivs av att leda och följa upp förbättringsarbete. Du kommer att ha ett tätt samarbete med PostNords chefer inom produktion rörande utveckling inom området bemanning.

I rollen som bemanningsspecialist är det av stor vikt att du är komfortabel att analysera produktionsflöden då du ska tolka verksamhetens behov och utifrån det bygga en bemanningsstrategi med fokus på optimering utan att tumma på kvalitet. En stor del av rollen innebär framtagande av mätetal, modeller och rapporter för underlag till chefer inom olika delar av PostNords verksamheter. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi eller logistik, du har goda kunskaper i svenska samt körkort.

Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej