Inaktiv platsannons

Distributionschaufför i Gävle

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Spendrups Transport söker distributionschaufför till Gävle.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en chaufför till vår terminal i Gävle. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 06–17, 4 dagars vecka varierande ledig dag eller 6-15, 5 dagar i veckan. 

Kravprofil och personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods. Kan lösa problem samt är en glad och positiv person.

Du har 

  • CE-behörighet
  • digitalt förarkort
  • YKB 
  • truckkort A-klass

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Intervjuer kommer ske löpande och besked kan komma att lämnas innan ansökningstiden är slut, vänta därmed inte med din ansökan.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 17 februari, vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: visstid som kan övergå i tillsvidareanställning
Placeringsort: Gävle

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Logistik / Transport | Deltidsjobb